Frysta kantareller
Kantareller
Smör
Salt och vitpeppar
Torrstek kantarellerna precis som i förra receptet och klicka sedan i en klick med smör. Stek någon minut och krydda med salt och pappar.
Låt svalna.
Packa kantarellerna i portionsdoser i fryspåsar, och frys in. Enkelt och smidigt. När du ska använda kantarellerna igen är det bara att tina och steka på! Håller länge i frysen.
Obs. Vill du att kantarellerna ska hålla ännu längre i frysen, stek ej i smör. Jag steker i smör då jag tycker att det blir godare, men som Anna påpekade här nedan så håller det bäst om du skippar smöret.
Obs. Vill du att kantarellerna ska hålla ännu längre i frysen, stek ej i smör. Jag steker i smör då jag tycker att det blir godare, men som Anna påpekade här nedan så håller det bäst om du skippar smöret.
Håller ännu längre utan smöret som kan härskna.
SvaraRaderaSåklart, jag skriver in det :-)
RaderaHåller med Anna!..
SvaraRadera