måndag 3 oktober 2011

Laxlyx!

Ibland mår man lite sådär... Då ska man vara glad om man har en go pojkvän som passar upp en med superlaxmacka till middag! Blir inget recept här, bara lite tips om hur gott detta är!! Såsen gjordes på majonäs, turkisk yoghurt, gräslök, salt & peppar.


5 kommentarer:

 1. Din blogg är grym. Fet matinspo!

  (det sorgliga i det hela är att det på vissa fantastiska recept märks att du har en inkomst medan jag hankar mig fram på csn...lägger dom dock på minnet för att skapa när man besöker föräldrarhemmet, man får inte vara dum ;))
  /Annie

  SvaraRadera
 2. Annie- Tack! Det värmer verkligen! Måste dock berätta att jag inte haft mycket till inkomst alls, har precis fått jobb och den inkomsten finns inte än, nä här är det också snålning som gäller. Dock gillar jag mat och lägger gärna någon extra slant på den, tipsen är bara laga mat från grunden, släng aldrig mat och leta efter extrapriser- laxen kostade 20:-... Så det fixar du med! Beata :-)

  SvaraRadera
 3. OJJ det är bra gjort! Utgick från att du jobbade med kyckling och lax och alla olika kryddor, såser och grejer som du har tillgång till ;)

  Men nej, slänga mat skulle inte hända här. Får krupp när min lägenhetskompis slänger mat... vilket händer typ jämt! haha.

  Lycka till med det nya jobbet får man ju säga då! /Annie

  SvaraRadera