tisdag 11 september 2012

Crème brûlée

Jag fullkomligt älskar Crème brûlée! Men varje gång jag ger mig på att göra det själv tycker jag det tar på tok för lång tid i ugnen, jag ger upp och tar ut efter 3-4 h (!), äter den lite för blaskig och sen dagen efter är den bättre... Är det någon som har ett bra recept att dela med sig av?? Senast provade jag Leilas och den ville inte stelna, som vanligt. Tacksam för hjälp med era superrecept!


Den ny inskaffade brännaren fick sig varjefall en åktur, trots att brûléen under var mer åt såshållet så blev det galant! Bästa prylen och helt klart värt sina 200 kr på clas ohlson!6 kommentarer:

 1. Så fort det finns crème brûlée på dessertmenyn beställer jag in en. En oslagbar efterrätt. Har aldrig ge mig på att göra egen men om du får tag på ett bra recept så vill jag ha det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är precis lika! Så gott. Vi får se om Kristiinas recept från Harrysson nedan funkar för mig, då tipsar jag!

   Radera
 2. Peter Harryssons recept är kanoon bra. Den stelnar och smakar godomligt...har gjort den flera gånger och lika lyckad varje gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nästa att prova! Tack!! (Återkommer om hur det går!)

   Radera
 3. Crème brûlée är ju så ljuvligt gott! Jag har ett recept med vit choklad som jag tycker blir supergott (finns under receptfliken på bloggen). Men man måste nästan ha bär till för att balansera sötman. Läckra bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det låter fint, ska kolla upp! Allt sött är gott med bär, mums!

   Radera