Vi är ett härligt gäng som ses då och då för att prata mat, äta mat och ja umgås. Igår var en sådan kväll. Vi slog oss ner hos Michael och dukade upp med allt från knäckebröd till sötaste kakorna. Och jag glömde kameran... Kika in hos fina Linda så får ni full uppdatering om hur det såg ut och vad alla hade med sig.
Jag bidrog med fylld svamp. Öka eller minska receptet till så många ni är, som tillbehör funkar 1 svamp per person.
Chèvrefylld svamp
12 stora champinjoner eller portabello
1 "långt" paket chèvre, skala försiktigt av det yttersta skalet. Dela i bitar.
3-5 msk philadelphiaost
En nypa färsk persilja, grovt hackad
Salt & pepper
Honung att ringla på.
Ta loss svampfötterna och finhacka, blanda med ost, persilja och kryddor och fyll dina svampar. Ringla över honungen. Ugnsbaka i ca 200 grader i 20-30 min. Ät som de är med lite god sallad, eller använd som tillbehör.
Tack alla för en trevlig kväll, det hoppas jag vi gör om snart igen!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar