Jag gillar hemgjord pizzadeg, det är gott och enkelt, men tar lite tid.. Då kan det vara gott att fuska lite. Denna variant med libabröd är en favorit här hemma, går att slänga ihop på 10 minuter, är tunn så tunn och krispig!
Libapizza
Libabröd
Tomatsås, gör din favorit eller köp färdig
Smakrik ost
(andra valfria tillbehör, jag kan tycka att getost-honung samt färska fikon är så gott på pizza)
Mozzarella
Ruccola
Tryffelolja (eller annan favorit)
Flingsalt
Bre tomatsåsen på libabröden, stö på ost och ev. andra tillbehör. In i ugnen på ca 200 grader i ca 10 min eller tills den ser klar ut, krispig och fin. Lägg på mozzarella då pizzan fortfarande är rykande, så osten sakta smälter.... Toppa med sallad och droppa på lite olja. Salta med flingsalt.
Hoppas den faller er i smaken!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar