fredag 26 april 2013

Fisk & Grönt

Ibland behöver det inte vara svårare än så. Lite fisk och grönsaker med en favoritsås och middagen är klar!



Fisk & Grönt

Ryggfile av vit fisk, jag använde Alaska pollock
Smör

1 zucchini
1 liten fänkål

Sås
1 dl Dry Martini
1 fiskbuljongtärning
2 dl creme fraise

Stek fisken varsamt i lite olja och mycket smör, låt det ta sin tid på ganska låg värme. Låt den inte ligga i pannan för länge dock, då blir det torrt, ha koll och vakta!
Stek även uppskurna grönsakerna i en annan panna, tills de mjuknat och fått lite färg.
Gör såsen, koka martini med buljongtärning till halva vätskan är kvar, häll då i creme fraisen och rör om, låt bli varmt. Klart!

Servera och njut av att vara duktig, då du troligen som jag är dålig på att ta fisk, fast du gillar det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar